Secret Rule poster 2016

Secret Rule, Faidon – Praha, 21. července

21.7.2016, 20:00
Hudební klub Exit-us, Sokolovská 195, Praha 9
SECRET RULE (female fronted melodic metal – Italy)
FAIDON (heavy metal – Praha)
Vstupné 150,-

SECRET RULE (female fronted melodic metal – Italy)
Facebook: https://www.facebook.com/secretruleband/?fref=ts
Official: http://www.secretrule.it/

Italská skupina Secret Rule v popředí se sympatickou zpěvačkou Angelou Di Vincenzo vydala své první album “Transposed Emotions’ (Rocksector Records) v únoru 2015, jedná se o směs faktů a příběhů , které analyzují naši společnost v dnešní době s pohledem na poapokalyptickou éru. Skladby nijak na sebe přímo nenavazují, ale jsou ovlivněny konceptem celého alba.

Album bylo nahráno v roce 2014 , produkoval a mixoval jej v dánském studiu Antfam Studios zkušený producent Tue Madsen (Halford, The Haunted, Mnemic, Hatesphere, Ektomorf).

Secret Rule, Faidon

Secret Rule po několika koncertech v Itálii vyrazili na turné do Švýcarska, Francie, Německa, Belgie, Holandska a Velké Británie, zúčastnili se některých festivalů, jako jsou SOS Fest ve Velké Británii nebo WIZZ FEST v Belgii, kde získali vysoké ocenění.

V říjnu 2015 kapela začala s nahráváním svého druhého alba “Machination”. V sestavě, která nahrávala nové album se objevila i známá jména – Sander Zoer (ex-Delain, Leah) na bicí, Henrik Klingenberg (Sonata Arctica) obsluhoval klávesy, dalšími speciálními hosty byli Stefan Helleblad (Within Temptation), Timo Somers (Delain), Fabio D’Amore (Serenity) a Janneke De Rooy (Paper Doll Decay). Album vychází v těchto dnech, konkrétně 24.6. a Secret rule okamžitě vyrážejí na evropské turné podpořit tuto novou nahrávku, jednou z jejich zastávek bude v druhé polovině července i pražský klub Exit-us.

ALBUM LINE-UP
Angela Di Vincenzo – Vocal
Henrik Klingenberg – Keys
Andy Menario – Guitar
Michele Raspanti – Bass
Sander Zoer – Drums

FAIDON (heavy metal – Praha)

Příběh uskupení jménem Faidon počal se již v měsíci únoru L.P. 1997. Skutečně dá se ale hovořit o počátku až koncem měsíce listopadu L.P. 1999. Repertoár kapely skládajíc se zvětšiny z coververzí, postupně nahradily skladby vlastní. 22. 10. 2002 vychází demo CD „…Ti Poslední Z Nás“, které jest mimochodem možno slyšeti ve většině jukeboxů v České Republice. Od té doby kapela mírně přitvrdila. Po odchodu dvou členů v roce 2006 se skupina na téměř dva roky odmlčela. Momentálně připravuje nový materiál a chystá se opět na živá vystoupení.

Členové:
Michal “Misal” Hlavatý – zpěv